Our Beloved Heroes : Harith Danial & Khalif Danial

By: Eikien Said

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 8-Feb-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Harith 5th BEN 10 Party

Preparation
Happy 5th Birthday son!!!
Ben 10 cake
View all 4 photos...


Sunday, 8-Feb-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Harith 5th BEN 10 Party

 


Wednesday, 1-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Raya Aidilfitri - 2008

Khalif dah ready
Pandangan atas
Abang pun dah ready
View all 12 photos...
Ku lihat hijauuuu... hehehheeee...

Kami sekeluarga menyucapkan SELAMAT HARI RAYA kepada semua umat Islam teristimewa kepada pengunjung2 FP ini

Saje je tahun nih mummy tukar selera sebab tiap tahun tak de geng nak sedondon. Tahun nih datang idea nak sedondon jugak ngan hero2 mummy. Nampak je kain kotak2 nih terus dtg idea nak terbalik-terbalikkan kain - kain baju mummy jadi seluar the hero & kain mummy jadi baju the hero Papa tak mo plak pakai kaler tuh, terang beno katanye.. Sib baik ada kaler sedondon ngan baju the hero tuh... jadilah kan...

**Payah sungguh nak amek gambar ber4, ngan adik tak reti duk diam ngan abang plak tak nak bergambar. Dia yang nak amik gambar pulak Macam-macam jadinye pagi tuh, Ini lah hasil terbaik kami


Thursday, 25-Sep-2008 03:13 Email | Share | | Bookmark
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

Lamanya tak hapdet due to pc ku yang blom sihat2 lagi tuh... nnt bile sume back in order, Insya Allah akan ku hapdet fp ini..

Kepada semua, Selamat Berhari Raya... Berhati2 di jalanraya...

MAAF ZAHIR & BATIN


-eikien-bahari-harith-khalif-


Sunday, 25-May-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Harith's Sports Day

Mula-mula sampai
Make sure mummy ada
Lihatlah mukanya itteww
View all 24 photos...
This is what he has been telling us every single day and really can't wait for the day to come...
Unfortunate, he was really tired due to the celebration we had the day before...
Spoilt lah jugak sebab Harith bad mood pagi tuh and siap nanges lagi bila sampai and bila teacher suh beratur He did the YMCA -exercise walaupun mula-mula cam tak nak je.... and his group won 2nd place for the game oklah kannnn

Gambar pun tak berapa banyak sebab muka pesertanya yg tidak memberangsangkan


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net